11.6.08

Epätoivoisen Täydelliset - Desperately YoursLynette


Bree


Gaby


Susan


Neuletakki Hjertegarnin Blend Bamboosta, inspistä kevään-07 Sandrasta. 70%bambu, 30% co, 50gr= 150m, puikot 3, langan menekki 400gr.

A knitted cardi from Hjertegarn Blend Bamboo, inspired by Sandra magazine. 70%bamboo, 70%co, 50gr= 150m, 3mm needle, weighs 400gr.


KIPpaillaan täällä Villa Mokassa sitten ensi lauantaina, klo10-15. Ulkona sään salliessa, muuten sisällä. Jos on omia kevyitä taittotuoleja ottaa mukaan, hyvä. Tervetuloa!

7 comments:

mirzu said...

Herranen aika, aivan täydellisen ihanan osuvat värit! Ja tajusin samalla, että mähän oon siellä jopa tulossa käymään KIPpinä kaverin kanssa ohikulkumatkalla.. :)

Tiina said...

Hiano jakku, sopis varmaan mullekin =)

Mewril said...

Lynette on upean värinen vihreä, ehkä vielä parempi kuin se liikkeestä tiistaina mukaan lähtenyt hiirenhame. Neuletakki oli vielä kauniimpi luonnossa :)

Terhi said...

Täydelliset naiset-lankaa! Minun täytyy olla taivaassa. Lynette on naisista lempparini mutta Gabyn ja Susanin langat ovat ihanimpia.

Monaliz said...

Hei! Mie olisin kovin kiinnostunu näistä sinun langoista, mutta mahdollisuutta päästä sinun liikkessä käymään ei ole, joten onnistuuko postin kautta ostaminen?

Pelagia said...

Kiitokset läntiseltä uudeltamaalta "asti" KIPpailun emännälle! Olipa mukava käydä, tavata, viihtyä ja neuloa - tulen varmasti uudestaan, kunhan tilanne myöten antaa =)
Ja vaaleanpunaiset Soonit jo muotoutuivat Belliveau Cove -hatuksi tyttärelleni, heti lauantai-iltana.

villamokka said...

Monaliz- laitoin blogisi kautta e-mailia Sinulle.