17.4.10

Lankakaupasta, Päivää!

Puuuuuh. Se on nyt siellä.
www.villamokka.fi
.

Kierrätysmateriaaleja ja avuliaita ihmisiä hyväksikäyttäen rakentui nettikauppa. Tästä lähdetään, tuotteita lisätään ja kauppaa kehitetään.

Piti kuvata jotain valmistuneita neuleitakin, mutta yllätti tällainen marraskuinen hämärä - vai Katlako sieltä jo hönkii tuhkaa päällemme?
Kuitenkin:
Japanilaisliivi tästä kirjasta, vielä ilman nappeja, kuvitelkaa sellaiset noitten nuppineulojen paikalla. Tekstuurien kontrasti kiehtoo.
Virkattu 4mm koukulla Limasta. Vähän joutava vaatekappale kun ei minkään takin alle mahdu lepakkohihantynkiensä kanssa. Voi raukkaa. Mutta siinä on sitä jotain; samanlaista viehätystä kuin vaikkapa tässä koirarodussa, noin kissaihmisen vinkkelistä.
7 comments:

Jaana J said...

Hei!
Onnea uudesta kaupasta, toi blogitekstin linkki ei toiminut minulla, osoiteriville kirjoittamalla pääsin kuitenkin oikeaan paikkaan.

Vilma said...

Onnea uudelle kaupalle! Ojennan leipää ja suolaa uuteen tupaan näin virtuaalisesti. :)

Raglana said...

Mukava nähdä Villa Mokka -putiikki taas tauon jälkeen! Kahvit yms. taidamme jatkossa tarjoilla itse itsellemme ostosten lomassa. Harmittaa, etten siellä kivijalassa päässyt useammin käymään.

Jotain höperöä viehkoutta tuossa japanilaisliivissä on tosiaan. Tykkään tuon kirjan mallista nro 13, helmineuleliivistä, ja nro 15:n kukkamainen mallineule on kaunis.

seijap said...

Heipä hei virtuaalisesti.
Kiva, nyt voikin linkittää sitten kauppaan.
Olipa kauniin värisiä MokkaSukkia tarjolla.

Erja said...

Onnea uuteen kauppaan! Näyttää hyvältä.

Tytti said...

Onnea uuteen alkuun!

villamokka said...

Kiitoskia toivotuksista ja muusta. Virtuaalikahvikone keittää kuumat plöröt.