7.8.07

Kirja Lankakaupasta - A Book About a Yarn Store


Ei voi neuloa niin paljoa kuin mieli tekisi, eikä perustaa lankakauppaa, ainakaan vielä, mutta tarpeitahan voi sublimoida lukemalla alan kirjallisuutta, lajina tällä kertaa fiktio.
Ihmissuhdepuoli kirjassa on harlekiinitasoa ja juoni melko ennalta-arvattava, mutta kirjan keskipisteenä oleva Walker&Daughter- lankakauppa on miljöönä niin kiehtova, että tilasin kirjan luettavaksi ihan sen takia. Mitään ihmeellisiä neulomuksia ei kyllä vielä , sivulla 96/424, ole tullut vastaan.

Ihan kuin kirja olisi kirjoitettu valmiiksi kässäriksi, ja peräti tietty pääosanesittäjä mielessä. Ensimmäinen tieto sankarittarestakin oli, että hänellä on kastanjanruskeat kiharat...no, kirjastahan on tekeillä elokuva, pääosassa Julia Roberts. Sen ensi-ilta on jenkeissä kesällä 2008, joten meillä sitten syksyllä.

I cannot knit as much as I'd like to, or open a yarn shop, yet, but the needs may be sublimated into literature, the genre being fiction this time.
When it comes to characters and plot, this book is as good or bad as any romantic novel - predictability seems to be the key word. However, as the main stage is a yarn shop, Walker&Daughter, the book is interesting to a knitter. I have yet to stumble upon any major idea or revelation, but only 96 pages out of 424 have been read so far.

I can't help thinking that some books are written with a movie script in mind, maybe even for a certain actress/actor. The first piece of information about the heroine in page one told that she had chestnut curls...well, the upcoming movie made after the book is starring Julia Roberts. Americans should be able to watch it June '08, maybe we can do it later that year.


4 comments:

villasukka said...

Hitsi, mullahan on tuo sama kirja...jossain. Potterhuumassa se on päässyt unohtumaan!

Villasatu said...

ja mulla myös, mä yhdyn myös sun arvioon tosta kirjasta... harmittoman mukavaa kesälukemista kyllä :-)

emilia said...

juu, on se kivaa kesälukemista, oon menossa sivulla 285. silleen että välillä nappaa kirjan käteen, mut ei mitään hirveää lukemisintoa kuiteskaan :)

uhoava gnu said...

Kappas vaan, sama kirja on tulossa minullekin :)