4.5.07

Sulkekaa mun Silmät - Please - Close My Eyes


Kaivelin lankavarastoja. Muistin, että farkunsinistä puuvillalankaa olisi ollut tarpeeksi sellaiseeen miesten kesäneuleeseen, jollainen oli toukokuun Suuressa Käsityölehdessä.
Ei löytynyt, mutta tällaisia ihquja kasarivärejä löytyi. Koskaan en ole ostanut kerää tai kahta, vaan aina tarpeeksi puseroon - niinpä näitä ylläoleviakin lankoja. Kaikki ovat puhdasta villaa tai puuvillaa, paitsi Sofil Ja Pinja. Jos jonkun lankahammasta alkaa kolottaa, luovun näistä kohtuullista korvausta vastaan. Hintatietoja ja tarkkoja määriä voi kysyä emaililla.

When rummaging around the yarn stash I bumped into this riot of eighties colours.
I had a clear vision of a jeans coloured cotton yarn lot, sufficient for a man's sweater. That lot did not turn up. As I never have bought only one or two balls, all these samples represent at least 300 grms of yarn. If someone wants desperately to buy, I'm willing to let them go. Please email me for details.Alkuviikosta Onnetar potkaisi huopatossulla, ja voitin Muoriskan blogiarpajaisissa ylläripalkinnon! Tässä herkkuja, joita paketista paljastui; teetä, kahveja, suklaata, unikon ja kesäkurpitsansiemeniä, lautasliinoja ja lilliputtiputkilo käsivoidetta, jonka taidan säästeliäästi suoda kynsinauhoille. Tuoksu oli ihana pakettia avatessa, kiitos noitten aromatisoitujen teepussien. Koleita iltoja teenjuonnille tuntuu riittävän.
Kiitoksia Onnettarelle vielä kerran!

I was lucky this week, Muoriska had a sweepstake in her blog and I won a surprise package: tea, special coffee, seeds of poppy and zucchini, chocolate, napkins and a tiny tube of hand cream that I'll let to nourish my poor cuticles. The package had a lovely scent thanks to those aromatic teas - there will still be cold nights to have a nice cuppa.
Eiköhän tämä ilme kerro aika paljon.
Oisko ittestäs kivaa?

I think the expression says it.
How would You like to have an outfit as restricting as this?

6 comments:

ujosiili said...

Huuh, mitä värejä. Mutta eikös siellä ole mustaakin joukossa - ykkösväri kesähelteillä ;). Vaaleampi keltainenkaan ei näytä niin pahalta.

Avustaja on kyllä kaikessa myrtyneisyydessään aika hellyyttävän näköinen.

Maaru said...

Voisitte kokeilla karvaisen pikku assarin ihovaivaan jotain eläinten rasvahappovalmistetta (esim. Viacutan, Eforion, Megaderm tai Efa-Tabs Forte). Kutina ja ihotulehdukset voivat hyvinkin johtua omega-3-rasvahappojen puutteesta; niin kävi ainakin meidän kollillemme, joka rapsutteli viime keväänä korvanjuurensa verille. Vaivaan kokeiltiin kaikkea, mutta se parani vasta parin kuukauden rasvahappokuurilla. Nykyään sälli saa ylläpitoannoksena viikottain 1-2 kalaöljykapselia (sisältää vain omega-kolmosia ja E-vitamiinia, muttei A- ja D-vitamiineja yliannostusvaaran vuoksi). Täältä löytyy oiva artikkeli rasvahapoista, ja se pätee pitkälti myös kissaan: http://www.koirakopla.com/rasvahapot.htm

milliini said...

Voi pientä avustajaa. Minut yllätti takavasemmalta, että pinkki noista kaikista langoista tuotti minulle miellyttävän sävähdyksen. Hui. Pitäisinkö ikinä mitään pinkkiä? No en. Langassa se kuitenkin näytti jopa hyvältä.

joko said...

voi kisua, tuo voi käydä ylpeyden päälle.

Anna said...

Oi mitä värejä! Ihan tulee lapsuus ja äidin Bond-neulurilla tekemät puserot mieleen...

Stella said...

Voi pientä kisua; ilme on kyllä paljonpuhuva. Assistentti kaipaa selvästi tavallista enemmän silitystä ja rapsutusta lohdutukseksi koettelemuksesta tai edes jotain herkkupaloja. Voimia toipumiseen!